Sluit je NU aan bij de Doula Academie!

Bied meerwaarde aan je cliënt.

Kosten voor de additionele klinische kennistraining

De totale kosten voor de additionele klinische kennistraining zijn €1850,- incl. BTW. Hiervoor krijg je

  • de additionele klinische kennistraining,
  • deelname aan het certificering-traject en een certificering die twee jaar geldig blijft,
  • een intensief mentoring traject,
  • onbeperkt toegang* tot alle additionele klinische kennistrainingdagen

*De toegang tot alle trainingsdagen is een UNIEK aanbod voor onze studenten die de additionele klinische kennistraining met succes hebben gevolgd. Natuurlijk moet je dan wel je certificering goed bijgehouden hebben.

Kosten voor certificering

Het certificering-traject is €350,- incl. BTW en blijft twee jaar geldig.

Of je in aanmerking komt voor alleen het certificering-traject (en de basiskennis & additionele klinische kennis training kan overslaan) is ter beoordeling van de Doula Academie.

Aanvullende eisen voor de certificering: de (aspirant) Academie Doula moet actief als geboorte doula zijn en jaarlijks tenminste vijf partussen (liefst als doula) bijwonen in eigen praktijk of anderszins. Ze heeft een website, een KvK- en een BTW nummer en algemeen geldende professionele bedrijfsvoering.

fingerfeeden hulp
Leer helpen met voeden als moeder dat even niet zelf kan

De Doula Academie opleiding wordt jaarlijks aangepast aan de nieuwste (klinische) protocollen. Het certificering-traject biedt actuele kennis waarmee je weer twee jaar aan de slag kan in alle mogelijke obstetrische omgevingen. Dit gecombineerde theorie- / praktijk traject volg je in een weekend en vul je aan met het schrijven van een persoonlijke reflectie.

Kwaliteitsgarantie van de opleiding

De Doula Academie basiskennis & praktijktraining, de additionele klinische kennis training én het certificering-traject worden regelmatig geëvalueerd door de studenten en docenten. Het cursusmateriaal wordt jaarlijks getoetst door medisch personeel (gynaecoloog, klinisch verloskundige en verpleegkundige) en door andere geboorte zorgverleners. Aan de hand van deze evaluatie worden regelmatig aanpassingen gemaakt zodat jij zeker bent van de meest up-to-date opleiding.

epiduraal ctg kniezit
Wat kan je cliënt allemaal nog meer tijdens een epiduraal behalve op haar zij liggen?