Je cliënt verdient de beste doula die jij kan zijn. Waar wacht je nog op?

Leer hoe je een succesvol bedrijf kan creëren rondom je passie. Je verdient je investering direct terug, zodat je niet na twee jaar ‘proberen’ nog steeds niet de ideale cliënten op je pad vindt

Massagecursus voor doula's op 11&12 juni 2022

Cursus Zwangerschapsmassage.jpg

De zwangerschapsmassage cursus voor doula’s van de Doula Academie biedt een compleet programma zodat je direct aan de slag kan!

Je leert de theorie door middel van een werkboek wat je vooraf doorneemt. Deze theorie wordt praktisch gemaakt tijdens de twee live lesdagen op onze mooie Doula Academie leslokatie in Monnickendam. Daarnaast krijg je binnen 8 weken na het volgen van de live lesdagen ook nog een 30 minuten online 1 op 1 gesprek met de docente Marije Terpstra van Mami-in-Balans als je nog verdieping behoeft op een bepaald onderwerp. Meer informatie over Marije vind je op haar website http://www.mami-in-balans.nl

Je kan je ook aanmelden voor deze aanvullende cursus als je nog niet eerder een Doula Academie lesprogramma hebt gevolgd.

Kosten zijn €350,- incl BTW en er is een 20% early bird kortingsregeling en een standaard 10% korting voor Academie Doula’s. Meld je snel aan, want er is maar beperkt plek!

Je gaat masseren op bed, op een yoga mat, een massagetafel en een stoel zodat je in elke situatie een cliënte met diverse technieken kan laten ontspannen. Je leert aandachtig masseren van de rug, nek, schouders, buik, armen, handen, voeten en benen van een zwangere cliënte. Ook leer je wat contra indicaties zijn, welke producten je het beste gebruikt en hoe je een goede intake opzet met een cliënte voorafgaand aan de massage. In de geschreven hand out die je vooraf doorneemt staat veel theorie rondom contra-indicaties, een uitgeschreven begin ritueel en alle geleerde massage technieken woordelijk omschreven.

Doula Academie aanvullend mentorprogramma - Learn from the best

Het docententeam van de Doula Academie bestaat uit de meest ervaren doula’s van Nederland. Als je voelt dat je nog lang niet uitgeleerd bent, kun je bij één van hen een aanvullend 1 op 1 mentorprogramma volgen. Deze add on bieden zij voor studenten van de Doula Academie tegen een gereduceerd tarief aan van €444,- (incl BTW).

Binnen het Doula Academie lesprogramma spreek je je mentor regelmatig tijdens het online mentor-spreekuur en heb je direct begeleiding van je doula buddy en de doula 24/7 hulplijn bij noodgevallen. In het Doula Academie BKPT/AKKT Geboortedoula traject zit ook inbegrepen dat je je mentor uitgebreid spreekt over de beoordeling van je paper, je persoonlijke ontwikkelingspad en je studentenportfolio. Maar het kán zijn dat je extra diepgang wil op een bepaald onderwerp.

Elke docent heeft natuurlijk haar eigen stijl, achtergrond en werkwijze dus een vastomlijnd programma is er niet. Juist ook omdat de begeleiding individueel is. Jij kiest de mentor waar je graag mee wilt samenwerken en samen bepalen jullie het programma. Wil je focussen op zelfontwikkeling en werken aan een bepaalde valkuil? Vind je het fijn dat een ervaren doula meekijkt en -denkt als je een cliënt begeleidt met ingewikkelde medische casuïstiek? Of wil je gewoon intappen op de schat aan ervaring en kennis van een van de docenten?

It’s your call!

In dit aanvullende mentorprogramma zitten 5 coachingsuren inbegrepen, in de vorm van 1 op 1 online sessies of in persoon op lokatie (in overleg). De docenten die op dit moment dit programma aanbieden zijn de zeer ervaren doula’s Denise van Eeden en Marije Dijkma.